M&M's Cookies!

Verdens bedste brownie!

Og du får nu opskriften 😀

Jaaa jaa jeg ved godt mange siger at de kender opskriften på verdens bedste brownie 😀 Men jeg mener nu at den er jeg ejer af! har faktisk fået den af en rigtig god veninde! men jeg har taget den til mig og eeeeeeeelsker den virkelig! 🙂

Det skal du bruge:

120g mørk chokolade

200g  blødt smør

400g sukker

4 æg

2 tsk vaniljesukker

120g mel

1 tsk bagepulver

evt frisk frugt eller is.

Fremgangsmåde:

Start med at mixe smøret og sukkeret i en røremaskine eller med en elpisker. imens det mixes kan du starte med at smelte chokoladen over et vandbad, når sukkeret og smøret er mixet godt sammen kan du putte æggene i et af gangen! lad den endelig kører længe og mixe fordi så bliver den mere luftig af æggene! tilføj vaniljesukker og rør igen, nu burde din chokolade være ved at være smeltet, sig mel og bagepulver i en seperat skål og bland den smeltede chokolade i, det bliver en grynet konsistens! når alt chokoladen er blandet rundt hældes chokolade/mel blandingen ned til det andet få det hele blandet godt sammen! ( der skal være lidt små chokolade/mel klumper, de smelter i ovnen) put massen i en bradepande med bagepapir, kagen skal bages ca. 20-25 min i ovnen på 175°

og værsgo’ så er der serveret!

man kan evt. også skifte den mørke chokolade ud med hvid og så tilføje f.eks. lakridspulver eller lidt revet citronskræl, hvis man er ekstra chokoladefreak kan man også tilføje ekstra hakket til dejen! 🙂 kun fantasien sætter grænsen! 🙂

 
verdens bedste brownie med jordbær og blåbær :)

verdens bedste brownie med jordbær og blåbær 🙂

 
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

M&M's Cookies!