DoodlesByFammé

Jeg har altid elsket at tegne! lige siden jeg var helt lille har jeg tegnet derud af, alt lige fra tændstikmænd til disney figurer. Dog har jeg det sidste års tid hygget mig rigtig meget med at doodle! og hvad er så det, tænker nogen sikkert! det er i og for sig bare tegninger der forstiller forskellige ting som f.eks. dyr. hvor man i stedet for at så lave den med pels eller what ever, så laver man forskellige kruseduller indeni!

Jeg har lavet min egen facebook side, hvor jeg sælger dem og er stolt af at folk faktisk gider have mine tegninger hængende på væggene! 😀

I kan også gå ind og tjekke min side ud hvis det lyster det er Doodles by fammé på facebook! jeg har udvidet mit sortiment til også at have termokopper, kaffekopper, iphonecovers, musemåtter og indkøbsnet! 😀

lidt af mine doodles!

lidt af mine doodles!