Hjemmelavede hvidløg/herb de provence croutons

Verdens bedste tærte!

Har været halv syg den sidste uges tid og følte jeg trængte til lidt forkælelse (madforkælelse) så jeg besluttede mig for at lave mig en lækker cremet tærte.

min bacon-forårsløg-løg-oste tærte (:

det skal du bruge:

  • En gang færdig lavet tærtedej (kan fåes i netto og superbest)
  • 6 æg
  • 4 dl mælk
  • En pakke bacon tern
  • 4 forårsløg skåret i tynde skiver
  • Et halvt løg skåret i tern
  • ca. 100 g mozzarella ost
  • ca. 100 g chedda ost
  • godt med peber, muskatnød og salt
  • et smurt tærtefad
  • en smule paprika til toppen

Sådan gør du:

  • Tænd ovnen på 190 grader.
  • Svits bacon på panden, når det er næsten færdigt svits så løg og forårsløg sammen med baconen til løg og forårsløg er blevet lidt bløde. Tag af varmen.
  • pisk alle æggene og mælk sammen med salt, peber og muskatnød, put derefter osten ned i æggeblandingen.
  • da tærtedejen jo allerede er lavet skal den bare puttes i en smurt tærteform, prik huller i dejen med en gaffel.
  • hæld bacon/løgblandingen op sammen med æggeblandingen.
  • når det hele er blandet godt sammen hældes det ned i tærtedejen.
  • Drys evt med lidt ekstra ost og paprika på toppen af tærten.
  • put i ovnen og bag i ca. 30-35 min eller til massen er fast.

tip: du kan evt. Bage tærtedejen ca. 5 min før du kommer fyldet i så den lige når at sætte sig lidt.

Så der serveret (:

Bacon-løg tærte (:

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemmelavede hvidløg/herb de provence croutons