Teriyaki glaseret kødboller m. ris

Cremet hvidløgspasta!

MUMS!

Denne her er VIRKELIG min favorit lige pt. eeej men altså kunne spise det hver dag!

Derudover er det også super let at lave, så bliver det jo bare ikke bedre! 😀

Det skal du bruge til 2 personer:

en god stor håndfuld spaghetti

1 spsk smør (ikke smeltet)

3 fed hvidløg (presset)

ca. 2/3 dele af en ½ L piskefløde

en god håndfuld parmesanost

salt

peber

evt. lidt chiliflager

(tilbehør kan evt. være champignoner ristet på panden med lidt salt og peber. Eller bacon kun fantasien sætter grænser!)

Fremgangsmåde

Til at starte med sætter du en gryde over med vand til spaghettien, derefter piller du hvidløget og presser det i en hvidløgspresser. Tag en mellem stor pande eller en sauterpande, put smøret op i og smelt det ved medium varme, når smøret er smeltet og begynder så småt at boble tilsætter du hvidløget, det er vigtigt at panden ikke er for varm da du så bare brænder hvidløget af!

Når hvidløget så småt begynder at blive meget lidt gyldent, tilsætter du fløden og lader det små koge i panden, tilsæt så salt, peber og evt chiliflager efter smag! når sovsen begynder at tykne lidt tilsættes parmesanosten.

I mellem tiden burde dit vand have kogt og pastaen er blevet smidt i! (jeg salter altid mit pastavand rigtig godt! ca.2 tsk salt og så lige lidt olivenolie så det ikke klumper sammen)  kog det til al dente eller hvad du fortrækker, dog ikke helt kogt da det skal vendes i sovsen!

Når pastaen er klar tager du stort set alt vandet fra lader måske lige omkring ½dl pastavand være tilbage, så hælder du det hele ned i panden til sovsen, og lader lige det hele sætte sig lidt sammen!

Og så er der egentligt serveret! jeg pyntede med ekstra parmesanost og en lille kvast basilikum, så let og lækker! MUMS!

Cremet hvidløgspasta med champignoner! og pyntet med ekstra parmesanost og basilikum!

Cremet hvidløgspasta med champignoner! og pyntet med ekstra parmesanost og basilikum!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Teriyaki glaseret kødboller m. ris