Hjemmelavede hvidløg/herb de provence croutons

Hjemmelavede hvidløg/herb de provence croutons

Jeg er VIRKELIG et madøre 😀

Skulle have mine forældre på besøg og vi besluttede os for at, vi skulle lave en lækker porre/kartoffel suppe med hjemmelavede croutons!

De blev så lækre så i får lige opskriften her 🙂

Du skal bruge:

  • Dag gammel brød f.eks. Flûte eller franskbrød halvdelen ca.
  • en god olie ca. 5 spiseskeer (kan både bruge olivenolie eller rapsolie.)
  • 4 fed hvidløg eller efter hvor meget smag man ønsker.
  • herb de provence krydderi 2-3 spiseskeer (kan fåes i de fleste større supermarkeder)
  • Salt og peber efter smag

Fremgangsmåde:

  • Du starter med at tænde ovnen og sætte den på 200 grader.
  • så tager du brødet og skære det ud i små firkanter.
  • pres hvidløget
  • tag en bageplade og beklæd den med bagepapir.
  • tag så alle ingredienserne og bland dem sammen på bagepladen til det hele er blandet godt sammen.
  • Spred godt ud på pladen så de alle får godt med varme.
  • bag så i ovnen til de får en flot gylden farve og er sprøde.

ENJOY (:

Hjemmelavede hvidløg/herbs provence croutons

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemmelavede hvidløg/herb de provence croutons