Hjemmelavede hvidløg/herb de provence croutons
Jeg er VIRKELIG et madøre 😀
Skulle have mine forældre på besøg og vi besluttede os for at, vi skulle lave en lækker porre/kartoffel suppe med hjemmelavede croutons!
De blev så lækre så i får lige opskriften her 🙂
Du skal bruge:
- Dag gammel brød f.eks. Flûte eller franskbrød halvdelen ca.
- en god olie ca. 5 spiseskeer (kan både bruge olivenolie eller rapsolie.)
- 4 fed hvidløg eller efter hvor meget smag man ønsker.
- herb de provence krydderi 2-3 spiseskeer (kan fåes i de fleste større supermarkeder)
- Salt og peber efter smag
Fremgangsmåde:
- Du starter med at tænde ovnen og sætte den på 200 grader.
- så tager du brødet og skære det ud i små firkanter.
- pres hvidløget
- tag en bageplade og beklæd den med bagepapir.
- tag så alle ingredienserne og bland dem sammen på bagepladen til det hele er blandet godt sammen.
- Spred godt ud på pladen så de alle får godt med varme.
- bag så i ovnen til de får en flot gylden farve og er sprøde.
ENJOY (:
Ingen kommentarer endnu